Simply Clever

Stigao je Škoda KAMIQ!

SUV kako ga vi vidite.

Potpuno novi gradski SUV – ŠKODA KAMIQ

Šta kažete na prednosti SUV-vozila, kao što su:

  •   veći razmak od tla,
  •   povišen položaj sjedenja i
  •   robustan izgled,
  •   a sve to zapakovano u agilno kompaktno gradsko vozilo?

Je li to SUV kako ga vi vidite?
Stigao nam je upravo takav.

Sada ga možete pogledati iznutra i izvana, možete naše prodajne savjetnike pitati baš sve što vas zanima o ovom dugo iščekivanom automobilu, kao i o mogućnostima plaćanja… a možete ga i isprobati! Predlažemo odmah u uvjetima gradske džungle za kakve je stvoren.

ŠKODA KAMIQ, naš prvi crossover, gradsku će vožnju učiniti i ugodnom i zabavnom. Čak i onaj svakom manje zabavan dio – parkiranje. Bez problema će se zavući bilo gdje. Ali moramo vas upozoriti – zavući će vam se pod kožu i prije nego što biste mogli zamisliti. 😉

Vrhunska digitalna tehnologija i povezanost, koju nudi ŠKODA CONNECT sistem, potvrdit će vam da je ovo automobil koji zaista razumije vaše želje i potrebe.

NOVI POGLED NA CESTU

KAMIQ se može pohvaliti jednim od najvećih razmaka vozila od tla u području. A vjerujemo da smo se već složili oko toga da je jedna od posebno privlačnih prednosti ovog vozila povišen položaj sjedenja, koji vam uz izdašne prostorne uvjete pruža visoku ergonomiju, iznimnu preglednost, ali i osjećaj veće sigurnosti.

Ali sigurnost nikako nije samo osjećaj. Na temelju MQB-A0 platforme Volkswagen koncerna KAMIQ nudi najvišu razinu aktivne i pasivne sigurnosti. Ovaj model također nudi obilje tehnologija koje nisu uobičajene za kompaktni gradski crossover. Opremljen je najnaprednijim sustavima potpore, kao što su side assist, rear traffic alert, front assist, adaptive cruise control i mnogi drugi. Kilometri ispred vas će biti bezbrižni i sigurni.

Najnovije tehnologije

Sigurnosni sustavi

Inovativni asistenti za sigurnost na svakom putovanju.

Asistenti za veću udobnost

Za ugodnu vožnju, u skladu s prometom.

Asistenti pri parkiranju

Parkiranje nikad nije bilo jednostavnije.

Sigurnost

ŠKODA KAMIQ može biti opremljena s i do 9 zračnih jastuka.

Više o sigurnosnim asistentima