Simply Clever

ŠKODA Octavia Combi RS

Octavia Combi RS – sportski automobil prikladan za obitelj.

 

 

Dobro došli u vozilo s dvije duše. Nova ŠKODA Octavia RS istovremeno ispunjava želje sportaša i zahtjeve odgovornog oca obitelji. Dovoljan je lagan pritisak na papučicu gasa – i praktičan i prostran obiteljski automobil pretvorit će se u uzbudljiv sportski automobil.

 

Istaknuto

soundRs
 

Zvuk vrhunske kvalitete

Zahvaljujući novom sound sustavu Canton možete uživati u potpuno jedinstvenoj kvaliteti zvuka. Osam zvučnika, jedan centralni zvučnik, subwoofer te pojačalo i 570 W jamče poseban doživljaj zvuka.

 

OM_198

 

Omogućuje rukovanje bez ključa

Dovoljno je imati ključ vozila u torbi ili džepu kako biste otključali, zaključali ili pokrenuli vozilo.

OCRS_109_Modelltaferl

 

 

 

Sportski karakter

Sportski karakter istaknut je i u stražnjem dijelu Octavije Combi RS. Krovni spojler upotpunjen je difuzorom s velikim završetkom ispušne cijevi na lijevoj i desnoj strani. Zahvaljujući kontinuiranoj letvici reflektora tzv. “mačjim očima” model RS je posebno dobro uočljiv i sudionicima u prometu koji se voze iza Vas.

 

 

 

 

O14-RS-012

 

 

Ugodno na dodir

Kolo upravljača “Supersport” presvučeno perforiranom kožom ukrašeno je znakom RS. Neobičan dizajn kombiniran je s najmodernijom tehnologijom, poput elektromehaničkog servoupravljača s varijabilnim prijenosom snage – tako sportskom načinu vožnje ništa ne stoji na putu. Bolju trakciju u zavojima osigurava sustav XDS.

 

 

 

acc_endrs

 

 

Automatska regulacija razmaka

Kod vožnji autocestom podršku Vam pruža adaptivni uređaj za reguliranje brzine (ACC). Osim regulacije brzine, ovaj uređaj jamči i siguran razmak od vozila ispred Vašeg. Za to koristi radarski uređaj u prednjem braniku. Ova funkcija se prikazuje preko Maxi-DOT zaslona.

 

 

Istaknuto
 
Konfigurator
 
Dodatna oprema
 
Octavia Combi RS katalog