Simply Clever

popravka-vozila

Održavanje vozila osnovni je preduvjet sigurnosti i tehničke ispravnosti vozila. Upoznajte se s našom sveobuhvatnom stručnošću u radu s motornim vozilima. Bez obzira tražite li stručnjake za pitanja komfora ili za područje motora i pogona vozila – naši su stručnjaci kompetentni za sva područja te jamče kvalitetno održavanje Vašeg vozila.

Mehanika
Kao Škoda servis imamo specijalno školovano stručno osoblje za sve dijelove mehanike Vašeg vozila. Naši stručnjaci rade s najsuvremenijom dijagnostičkom tehnologijom i koriste isključivo dijelove vrhunske kvalitete.

 

Elektrika / elektronika
Kod nas rade stručnjaci osposobljeni za rad na svim električnim, odnosno elektroničkim sustavima Vašeg vozila. Kompetentni za sve, od akumulatora do sustava ubrizgavanja na modernim vozilima.

Sustavi ubrizgavanja
Naš servis je stručni servis za najsuvremenije sustave upravljanja motorom: pomoću dijagnoze podržavane PC-jem i stručnog finog podešavanja pronaći ćemo uzrok Vašeg problema i optimizirati rad Vašeg motora.

Tehnika dizelskih motora
Suvremeni visokotlačni sustavi postavljaju posebne zahtjeve pred stručnjake za dizelske motore. I na tom polju naš servis pružit će Vam vrhunsku uslugu zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, obuci kod osoblja i najmodernijoj dijagnostičkoj tehnologiji.